HOME

Dennis Jones – About Time (NL)

ABOUT TIME’ werd geproduceerd door Dennis Jones enen Brian O’Neal van het wereldberoemde BusBoys en opgenomen in Los Angeles in Station House Studios door GRAMMY award-winnaar Mark Rains (Rival Sons) en in Matai Studios door Rodney (BR) Millon ( Arthur Adams).Gemixt en gemasterd door GRAMMY bekroonde engineer Brian D Hardin (GnR, Jerry Lee Lewis). Muzikanten op deze release zijn onder meer Raymond Johnson op drums (Michael Henderson, Jackiem Joyner), Robert McDonald op bas en achtergrondzang (Johnny Guitar Watson, Norman Brown), Paulie Cerra op saxofoon, Hammond B3-orgel en Wurlitzer piano (Joe Bonamassa, Keb Mo’), en Niomisha Wilson met achtergrondzang.

Deze opwindende release volgt Jones’ album Soft Hard & Loud uit 2020 op, dat ruim twee maanden in de top 20 van de Blues- en Rock Blues-hitlijsten stond. De nummers van Jones op ABOUT TIME zijn introspectief, stimuleren persoonlijke groei en verbinding, en zijn toch scherp en leuk.

OVER
Zinderende gitaarsolo’s. Soepele en soulvolle zang en energieke optredens. Gesteund door een ritmesectie die ongeëvenaard is dit Dennis Jones. De voeten van Dennis zijn stevig geworteld in het verleden, maar zijn hart en ziel zijn verbonden met het heden. Hij schrijft liedjes die het beste van beide werelden naadloos combineren en een unieke en eigentijdse stijl van Amerikaanse rock en blues presenteert. En hij is niet bang om de controversiële kwesties van vandaag aan te pakken. Sinds 2003 heeft Dennis zeven succesvolle cd’s uitgebracht, en een DVD.Alles uitgebracht op zijn eigen label, Blue Rock Records. Elke release kreeg lovende kritieken.

Track List:
1 Condition Blue 4:07
2 Don’t Stop 3:45
3 You’reKiflin’ ME 3 :4 8
4 Mother Earth 4:32
5 Too High To Fly 3:29
6 Just Like You 2:42
7 Always The Same 3:42
8 Hell 3:45
9 More Time 3:53
10 Six Feet Off The Ground 3:35