HOME

Deb Seymour – Sometimes You Gotta Wear Boots (NL)

Songwriter uit Seattle, Deb Seymour, stopte in januari 2020 met haar twintigjarige baan als webontwikkelaar en hervatte haar eerdere carrière als fulltime tourende songwriter, maar die werd onverwachts stopgezet door de pandemie. Deb liet zich niet afschrikken en paste zich snel aan door de kunst van het livestreamen onder de knie te krijgen. Zo begon een meerjarige virtuele tournee die haar schare fans niet alleen in stand hield, maar ook verbreedde van lokaal naar mondiaal. Nu ze weer onderweg is, vindt ze het leuk om haar fans persoonlijk te ontmoeten terwijl ze haar wekelijkse livestreamingsessies vanaf verschillende locaties voortzet, waarbij ze het publiek boeit met haar grillige en originele liedjes.

Soms komt You Gotta Wear Boots voort uit de donkere dagen van de pandemie. Boots is een opbeurende collectie en duikt in thema’s als het overwinnen van obstakels, het koesteren van liefde, het respecteren van het milieu, het laten vallen van misvattingen, het vinden van humor in de uitdagingen van het leven, het overwinnen van angsten uit de kindertijd en zelfs het verkennen van de grillen van een zeer verwende huiskat genaamd Morpheus.

Uiteindelijk dient Boots als een herinnering dat moeilijke tijden voorbij zullen gaan, en dat het omarmen van de kleine geneugten, liefde en gelach van het leven ons kan helpen door elke sleur te navigeren. Deb heeft vier eerdere albums uitgebracht en heeft deelgenomen aan talloze songfestivals, meest recentelijk als finalist op de 2024 South Florida Folk Festival Songwriting Contest.