HOME

ALBUM VAN DE WEEK

CD van de week in Ongehoord: Michael Menager – Line In The Water

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m donderdag van 17:00 tot 19:00.

In de week van 1 juli t/m 4 juli: Michael Menager – Line In The Water

Michael Menager, geboren ten oosten van Los Angeles en opgeleid in de San Francisco Bay Area in de jaren zestig, werd volwassen tijdens de politieke onrust van die tijd. Michael studeerde literatuur aan de universiteit en verdiepte zich in de teksten van Chaucer, Shakespeare en John Donne, maar ook in schrijvers en dichters van de Beat Generation, zoals Jack Kerouac en Allen Ginsberg.

Michaels eerste twee albums, “Clean Exit” in 2014 en “Not The Express” in 2016, zijn muzikale portretten van een reiziger die onderweg veel petten op had, maar toch altijd een student en zoeker is gebleven. De stijl is klassieke americana, countryblues, vleugjes folk en bluegrass, vleugjes jazz en vroege rock-‘n-roll, en de teksten vermengen filosofie en poëzie, vertellen over afgelegde wegen en het geleefde leven, af en toe overwinningen en de nederlagen van waar we op de een of andere manier weer uit op moeten stijgen.

ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
https://radio.duivenstraat.net en https://dj-vaneck.nl
Voor meer players zie website.